Windekind in Leuven trapt actie “Waar is dat cakeje?" af

Het startschot van de oktober-missiemaand werd op 1 oktober in de school Windekind in Leuven gegeven. Hiermee werd de actie “Waar is dat cakeje?” op gang getrokken.

De kinderen van klas WEST bakten in de voormiddag cupcakes en gingen deze ’s namiddags in Leuven verkopen. Een enthousiaste groep kinderen met leerkrachten en enkele ouders maakten er een fijne dag van. Artisanale cupcakes die ze enthousiast verkochten in en om de Grote Markt van Leuven.
Verkoop van cakejes in Leuven
De wereld straalde dankzij deze kinderen en hun inzet in Leuven, ondanks de soms dreigende wolken. En in Sri Lanka zal het ook wat mooier worden, dankzij deze actie. Een opbrengst van meer dan 160 euro verdient een dikke proficiat.

Met de actie “Waar is dat cakeje?" wil Missio iedereen oproepen om een cake te bakken en mensen uit te nodigen om voor een vrije bijdrage te komen proeven en iets te vernemen van de wereldwijde verbondenheid waaraan Missio – de Pauselijke Missiewerken – bouwt, dit jaar met een bijzondere band met Sri Lanka.

De kinderen van Windekind gaven deze actie alvast een schitterende start.

Doe jij ook mee en bak je ook een cake?

Een kleine moeite maakt een wereld van verschil, ook in Sri Lanka.
Hartelijk dank hiervoor.

Meer info over de actie "Waar is dat cakeje?" met ook een recept met accentjes uit Sri Lanka, vindt u bij de downloads op https://www.missio.be/nl/downloads/.

Voor vragen hierover : Tom Heylen, coordinator@missio.be, 0471 51 65 66.
Lees ook: https://www.otheo.be/artikel/missio-belgie-geeft-leuven-aftrap-actiemaand-waar-feestje